Godt håndværk

 stærk rådgivning

  fleksibel udførelse

Vi​ er medlem af Dansk Byggeri:

MesterGulve - Professionel og kvalitetsbevidst gulvmand

MesterGulve er ledet af Henning Moritzen og sønnen Daniel Hammer Moritzen.

​Vi lever med stor passion for vores arbejde - og bestræber os på at levere arbejde af højeste kvalitet og formidle branchens bedste rådgivning.

Alt inden for gulve​

Vi kan løse alle opgaver i alle størrelser - Undergulve, linoleum, tæpper, vinyl og trægulve. Vedligeholdelse - som rens af tæpper og linoleum eller slib af trægulve.   Epoxy, polyurethan og spartlede gulve bliver også mere moderne, og her er vi også med helt fremme. 

Gulve lider ofte skader grundet flytning, tab eller renovering - og flotte gulve kræver tit reparationer, som kan ødelægge den flotte helhed. Hos Mester Gulve tænker vi kreativt og udviser reparationer stor omhu for at bevare dit eksisterende gulv pænt i mange år frem.    

​Vi møder altid udfordringer med et smil på læben og løser opgaverne fleksibelt. Vi arbejder på alle tider af døgnet, hvis opgaven kræver det. ​

 godt håndværk

  Stærk rådgivning

  fleksibel udførelse

​Der bruges meget tid indendørs både på job og derhjemme, derfor er det vigtigt at have rum, som man ikke bliver træt af at opholde sig i og som samtidig er både pæne o, rene og velholdte.

​De klassiske gulve holder stadig, men spændende sammensætninger, flotte mønstre og især kvalitetsbelægning, afspejler de mennesker, der bruger rummet til daglig – derfor er der meget at vinde ved nøje at udvælge det rette gulv og få det lagt 100% korrekt.

MesterGulve har passion for gulve

Vi er en seriøs og professionel samarbejdspartner, der med høj professionalisme går til enhver opgave med stor passion. 

Vi giver altid et uforpligtende tilbud på din opgave, så kontakt os gerne på telefon 40 11 00 14 for yderligere information, eller såfremt vi skal komme på besøg til en uforpligtende samtale.

Vi er medlem af​ dansk byggeri

Det er din garanti for ordenligt håndværk og en solid løsning foretaget af et firma du kan stole på.

Mestergulve ApS​

MesterGulve ApS

CVR: 32933157

Hvedemarken 18

3520 Farum

​​

Telefon: 40 11 00 14 

E-mail: hm@mester-gulve.dk

godt håndværk

stærk rådgivning

fleksibel udførelse

bestil et tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GODT HÅNDVÆRK

STÆRK RÅDGIVNING

FLEKSIBEL UDFØRELSE

badge86_25_gs@2x