Godt håndværk

 stærk rådgivning

  fleksibel udførelse

Tæppefliser er en praktisk gulvbelægning

​Hos MesterGulve lægger vi tæppefliser, og de har flere fordele, især i forhold til erhvervsbygninger og kontorarealer. Derfor er tæppefliser ved at blive moderne igen.

Vi lægger fliser overalt i Storkøbenhavn, herunder i blandt andet Farum og Amager.

Nem udskiftning af tæppefliser

​Tæppefliser bliver mere og mere moderne, fordi de er praktiske at montere. Processen kan for eksempel foregå i flere omgange, hvis det ikke er praktisk muligt at fjerne alt inventar på samme tid. Dertil kommer, at de kan udskiftes, hvis en enkelt går i stykker eller får pletter. Det er også nemt, hvis du fjerner en væg. ​

Tæppefliser kan endvidere fås i mange farver, og det giver muligheder for at lave flotte og individuelle mønstre.

​Dog vælger de fleste at benytte den samme farve, men så lægger vi alligevel fliserne i skak, hvor de vender i forskellige retninger. Dette giver et særligt farvespil.

Mester kommer altid med ud på opgaverne for at sikre, at alt forløber så perfekt som muligt. Vi sørger altid for, at dine tæpper kommer til at passe der, hvor de skal bruges, ligesom de altid bliver lagt pænt og korrekt.

Kontakt os for at høre mere om gulvbelægninger

Du er altid velkommen til at kontakte os hos MesterGulve, hvis du ønsker flere oplysninger, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på nye tæppefliser. Du kan ringe til os på telefon 40 11 00 14, men du kan naturligvis også bare skrive til os på hm@mester-gulve.dk.

Mestergulve ApS​

MesterGulve ApS

CVR: 32933157

Kirkeværløsevej 16
​3500 Værløse

Telefon: 40 11 00 14 

E-mail: hm@mester-gulve.dk

godt håndværk

stærk rådgivning

fleksibel udførelse

bestil et tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GODT HÅNDVÆRK

STÆRK RÅDGIVNING

FLEKSIBEL UDFØRELSE

badge86_25_gs@2x