Godt håndværk

 stærk rådgivning

  fleksibel udførelse

Vedligeholdelse af gulv med maskinrensning

Hos MesterGulve har vi stor erfaring med gulve og vedligeholdelse af gulve. 

Vi reparerer blandt andet trægulve, som er svømmende, fuldlimede eller sømmet på strøer, men gulve skal også vedligeholdes.

Derfor tilbyder vi vedligeholdelse af gulv i Storkøbenhavn og omegn, herunder i blandt andet Farum og Amager.

Gulvslibning eller vedligeholdelse af gulv?

Gulvafhøvling benyttes primært til plankegulve med store ujævnheder. Derfor er det mest almindeligt at benyttes gulvslibning, men gulve kan ikke slibes i en uendelighed, og det gælder især moderne gulve, der er knapt så tykke. 

Derfor kan en vedligeholdelse af gulv være aktuelt. Vi foretager vedligeholdelse med maskinrensning, og vi råder og vejleder naturligvis i, hvorvidt det er bedst med gulvslibning eller gulvrensning.

​​

​Vi udfører vedligeholdelse af gulv med maskinrensning, hvis gulvet blot er blevet kedeligt. Vi kommer ned i alle fuger, hakker og revner med maskinen, således gulvet atter bliver pænt og flot. Samtidig undgår du støv og lange tørretider.

Mester er altid med ude på opgaverne. Det sikrer, at hele forløbet bliver så perfekt som muligt, ligesom vi naturligvis bliver færdige til tiden.

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud

Du kan kontakte os hos MesterGulve, hvis du ønsker flere oplysninger om vedligeholdelse af gulv og anden gulvpleje, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Du kan skrive til os på hm@mester-gulve.dk for at aftale nærmere, men du kan naturligvis også blot ringe til os på telefon 40 11 00 14.

Mestergulve ApS​

MesterGulve ApS

CVR: 32933157

Kirkeværløsevej 16
​3500 Værløse

Telefon: 40 11 00 14 

E-mail: hm@mester-gulve.dk

godt håndværk

stærk rådgivning

fleksibel udførelse

bestil et tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GODT HÅNDVÆRK

STÆRK RÅDGIVNING

FLEKSIBEL UDFØRELSE

badge86_25_gs@2x