Godt håndværk

 stærk rådgivning

  fleksibel udførelse

Vedligeholdelse af linoleum med maskinpolering

​Hos MesterGulve har vi specialiseret os i gulve og gulvbehandling, herunder vedligeholdelse af linoleum. 

Linoleumsgulve kan holde i mange år og kan også holde sig pæne, hvis du vedligeholder dem ordentligt. Vi tilbyder vedligeholdelse af linoleum overalt i Storkøbenhavn, herunder Farum, Amager og mange andre steder.

Skab nyt liv med vedligeholdelse af linoleum

Linoleumsgulve bliver ofte lidt kedelige og brugte at se på efter en årrække. Det begynder at blive vanskeligere at få gulvet til at se rigtigt pænt ud, selvom du vasker gulvet grundigt. Men det er heldigvis ikke nødvendigt at udskifte linoleumsgulvet, hvis det ikke er reelt nedslidt eller ødelagt.

En grundig og effektiv vedligeholdelse af linoleum kan givet dit gulv et nyt liv.​

Vi udfører vedligeholdelse af linoleum ved at polere linoleumsgulvet op med moderne plejeprodukter. Vi benytter en moderne maskine, der børster effektivt, men blidt.

Mester er med ude på opgaverne, så vi kan sikre, at alt kommer til at forløbe så perfekt som muligt. Derved kan vi samtidig sikre, at vi leverer til tiden, og vi arbejder gerne syv dage om ugen.

Kontakt os gerne for at høre om vores gulvpleje

Du er meget velkommen til at kontakte os hos MesterGulve, hvis du vil vide mere om gulvpleje, og hvad vi kan tilbyde. Vi fremsender gerne et uforpligtende tilbud på en grundig vedligeholdelse af linoleum.

Du kan ringe på telefon 40 11 00 14, men du er også meget velkommen til at skrive til hm@mester-gulve.dk for at aftale nærmere.​

Mestergulve ApS​

MesterGulve ApS

CVR: 32933157

Kirkeværløsevej 16
​3500 Værløse

Telefon: 40 11 00 14 

E-mail: hm@mester-gulve.dk

godt håndværk

stærk rådgivning

fleksibel udførelse

bestil et tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GODT HÅNDVÆRK

STÆRK RÅDGIVNING

FLEKSIBEL UDFØRELSE

badge86_25_gs@2x